3. Gomukhasana (de huid van de koe)

Deze asana strekt zich uit de schouders, alsmede de plaats van de borst, waardoor ook de gezwollen zenuw van fondsen zeer winst.

Dit lost de massa van de spier regio terug, ook zo goed als de polsen uitgerekt.
Hoe voer ik deze oefening uitvoeren?

U zitten eigenlijk op de vloerbedekking van een yoga-oefening en onderbenen, in de volgorde waarin de rechterhiel op uw rechter heup is overschreden.

Vandaag het rechterbeen gelijkblijvende links en plaats deze op de heup op deze webpagina.

De juiste bovenarm heffen over uw kroon en ook buig die terug

De juiste bovenarm heffen over uw kroon en ook buig die terugDe juiste palm krijgen op dieptepunt naar rechts uit. Doel te steken van de vingers of zelfs stijl een minimum van de ideeën van de handen. Was eigenlijk toch zorgvuldig. De gewrichten 2 arm trekken delicaat de tegengestelde richting.

Met de wervelkolom blijft rechtop, de blik naar voren gericht.
Gedurende 15 tot 20 seconden in deze positie en vervolgens losraken opwaarts.

4. Anjali mudra (gebed perspectief).
Deze houding is slechts een van de entspannendesten. Dit vrij gunstige effecten op lichaam en geest bezit en ook helpt om spanning te verlichten, evenals het pijn.

Hoe gebruik ik deze training?
U eigenlijk rusten op een yoga-trainingsmat, indien mogelijk op een ontspannen, rustige locatie. Nu leiden u langs de handen, alsof je zeker zou wensen.

Open de vinger zorgvuldig, te verhogen van de grootte van de kamer van de carpale carpaal tunnel, en een scherpe ademhaling spell. Deze asana greep voor één minuut.

5. Garudasana (eagle)

5. Garudasana (eagle)Deze plaatsing helpt te losser van de spieren, evenals de gewrichten. Ervaringen die de karpaltunnelyndrom kan, dus rusten de wapens, alsmede elimineren zwelling en stijfheid.
Hoe functioneren ik deze fysieke oefening?

Je bent op een doen yoga mat, idealiter in een kosteloos, stille ruimte. De palmen van de handpalmen voorwaarts ervaart, de handen zijn eigenlijk iets verspreid.

Buig beide knieën evenals kruis de linkervleugel passende dij. Ik ben eigenlijk probeert te voeren van de rechtervoet op de buitenkant van de linker wadens.

Houd de harmonie en ben die eigenlijk nu zowel gezamenlijke naar boven, totdat zij een juiste hoek om de schouders vormen. De beste arm bewegen onder de gedelegeerde als crucifixed wapens.

Op dat punt leiden u uw handen samen.

Deze asana grip voor 30 seconden, alsmede onregelmatig diep inhaleren.
U wenst, het uitvoeren van deze fysieke oefeningen in het huis? Zoek een stille ruimte en bijstand zodat de verlichting van uw indicatoren

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *